Voorjaar

De afgelopen maanden heb ik me vooral bezig gehouden met een voor mij een nieuwe, maar in wezen een heel oude, fototechniek; de cyanotype. Ik kom daar in een volgend blog uitgebreid op terug.

Verder stonden de afgelopen weken vooral in het teken van de voorbereidingen voor de expositie die ik in juli en augustus ga houden. Samen met mijn broer Koos, die zijn glaswerk gaat tonen, exposeren wij van 25 juli t/m 24 augustus bij “Heileiver Koeien – Kaas & Kunst” in Dalmsholte (vlakbij Ommen).
Er is geen officiële opening, maar iedereen in welkom op de Meet & Greet, die op zaterdag 20 juli wordt gehouden (13.30 – 16.00).

Winter

Het is al weer winter en er is veel gebeurd. De fair in september was gezellig, maar was slecht bezocht. Ondertussen hangen er foto’s van mij, als onderdeel van de Focus+ expositie, in het verzorgingstehuis Lingesteyn in Leerdam,  (te zien tot 30 december).

In Breda heb ik, o.a. tijdens Breda Foto, twee mooie series geschoten. En een bezoek aan de schitterende Walburgiskerk in Zutphen leverde ook mooi materiaal op. 

En, last but not least, de 3 weken op onze motorboot in het noorden van ons land hebben uiteindelijk geleid tot een nieuw fotoboek, “Under Northern Skies“; een impressionistisch verslag van een fijne reis.

De zomer

Na al die hete weken even een update.

We zijn begin juni 3 weken op trektocht geweest met een motorboot door onze noordelijke provincies. Daar ben ik intensief bezig geweest met het thema Water. De eerste resultaten kun je nu op de site vinden.

Verder ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor  de deelname van ons fotocollectief ‘Vagebonden’ op de fair op het landgoed Sypenstein in Loosdrecht op 8 september.