Het is al weer winter en er is veel gebeurd. De fair in september was gezellig, maar was slecht bezocht. Ondertussen hangen er foto’s van mij, als onderdeel van de Focus+ expositie, in het verzorgingstehuis Lingesteyn in Leerdam,  (te zien tot 30 december).

In Breda heb ik, o.a. tijdens Breda Foto, twee mooie series geschoten. En een bezoek aan de schitterende Walburgiskerk in Zutphen leverde ook mooi materiaal op. 

En, last but not least, de 3 weken op onze motorboot in het noorden van ons land hebben uiteindelijk geleid tot een nieuw fotoboek, “Under Northern Skies“; een impressionistisch verslag van een fijne reis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s