De afgelopen maanden heb ik me vooral bezig gehouden met een voor mij een nieuwe, maar in wezen een heel oude, fototechniek; de cyanotype. Ik kom daar in een volgend blog uitgebreid op terug.

Verder stonden de afgelopen weken vooral in het teken van de voorbereidingen voor de expositie die ik in juli en augustus ga houden. Samen met mijn broer Koos, die zijn glaswerk gaat tonen, exposeren wij van 25 juli t/m 24 augustus bij “Heileiver Koeien – Kaas & Kunst” in Dalmsholte (vlakbij Ommen).
Er is geen officiële opening, maar iedereen in welkom op de Meet & Greet, die op zaterdag 20 juli wordt gehouden (13.30 – 16.00).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s